Wortelenstamppot uit de oven

Wortelenstamppot uit de oven

Smulweb imageSmulweb

De wortelenstamppot uit de oven met rulgebakken gehakt en ui. Maak af met een korstje van geraspte kaas. Inclusief crème fraîche voor een extra romige textuur.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wortelenstamppot uit de oven op tafel.

  1. Vet een ovenschaal in. Schrap en snijd de wortelen in stukken. Schil de aardappelen en kook ze samen met de wortelen en het bouillonblokje.
  2. Bak het gehakt rul en voeg de uien toe.
  3. Stamp de wortelen en aardappelen grof en voeg peper en zout naar smaak toe. Roer er een klein potje crème fraîche door.
  4. Doe het gehaktmengsel in de ovenschaal en verdeel daaroverheen de wortelenstamppot. Strooi er geraspte kaas over.
  5. Bak het geheel in de oven tot er een lekker lichtbruin korstje op zit.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Kruiden