Aziatische roerbakgroenten

Aziatische roerbakgroenten

Smulweb imageSmulweb

Deze Aziatische roerbakgroenten zijn licht knapperig en vol smaak. Paksoi, choisum en tatsoi met knoflook- en gemberolie zorgen voor een heerlijke geur en in combinatie met soja- en oestersaus ontstaat een perfect vegetarisch gerecht voor doordeweekse avonden.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Choi Sam

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aziatische roerbakgroenten op tafel.

  1. Snijd bij de paksoi, choisum en tatsoi de onderkant van de stelen en eventuele lelijke bladeren weg.
  2. Halveer de paksoi in de lengte. Scheid de bladeren van alle groenten.
  3. Doe de olie in een hete wok met stevige bodem. Roerbak de knoflook en gember tot ze geuren.
  4. Voeg de groenten toe en roerbak ze tot ze slap beginnen te worden.
  5. Roer de soja- en oestersaus erdoor en blijf voorzichtig roeren tot alles door en door verwarmd is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Roerbakgroenten