Zuurkool met pesto en champignons

Zuurkool met pesto en champignons

Smulweb imageSmulweb

Zuurkool bereid met kruidnagelen, laurierblad en champignons, gestoofd in bouillon. Geserveerd met gekookte aardappelen en bedekt met pesto. Een originele en lekkere manier om zuurkool te serveren!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zuurkool met pesto en champignons op tafel.

  1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de champignons gedurende 2 à 3 minuten.
  2. Voeg zuurkool, kruidnagelen en laurierblad toe met de bouillon. Laat dit ca. 20 minuten zachtjes stoven met een deksel op de pan
  3. zorg ervoor dat het geheel niet helemaal droogkookt.
  4. Voeg pesto - aangelengd met wat water - toe aan de zuurkool.
  5. Kook de aardappelen gaar.
  6. Strooi wat peterselie over de aardappelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Zuurkool Paddenstoelen Champignons