Crostini met tomatenboter

Crostini met tomatenboter

Smulweb imageSmulweb

Serveer deze Italiaanse crostini met tomatenboter als hapje of bijgerecht op een feestje. Met behulp van de keukenmachine is het in een mum van tijd bereid. De gesmolten kaas is een smaakvolle toevoeging aan dit knapperige broodje.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(7)

  • 5 g Basilicum
  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Crostini met tomatenboter op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius in 10 minuten. Snijd het brood in dunne plakjes.
  2. Meng de overige ingrediënten in de keukenmachine of in het bakje van de staafmixer. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout. Voeg de kaas toe en meng alles goed door.
  3. Besmeer het brood met de tomatenboter en leg ze op het rooster of de bakplaat.
  4. Plaats het gerecht in de voorverwarmde oven en bak tot de kaas gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Crostini