Spaanse karbonade

Spaanse karbonade

Smulweb imageSmulweb

Breng de Spaanse zon in huis met deze overheerlijke Spaanse karbonade. Door het sudderen van het vlees in tomatensap en de toevoeging van olijven en kruiden krijg je een explosie van smaken op je bord. Smaakt perfect met rijst of aardappeltjes. Buen provecho!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 400 g Tomaten gepeld
  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spaanse karbonade op tafel.

  1. Snipper de ui en fruit deze lichtbruin in de hete olie. Bak de karbonades aan beide kanten bruin.
  2. Voeg de olijven, de tomaten met sap, de kruiden en zout en peper naar smaak toe.
  3. Laat het vlees op laag vuur circa 1 uur sudderen.
  4. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees