Gemarineerde zalm voor de bbq

Gemarineerde zalm voor de bbq

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk en zomers BBQ gerecht. Gemarineerde zalm voor op de BBQ. Het gerecht wordt extra lekker met de marinade van mierikswortel, sojasaus en paprikapoeder. Serveer het met een frisse komkommersalade.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 75 ml Sinaasappelsap
  • 4 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gemarineerde zalm voor de bbq op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten behalve de zalm in een plastic (zelfsluitende) zak, en vermeng ze goed.
  2. Doe de zalm erbij en verdeel het mengsel over de zalm. Sluit de zak. Laat 15-30 minuten in de koelkast marineren. Draai de zak af en toe om.
  3. Haal de zalm uit de marinade en leg deze op de barbecue, evt. op aluminiumfolie.
  4. Giet de laatste 5 minuten nog wat van de marinade over de zalm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bbq Zalm op de bbq