Chocozoenentaart

Chocozoenentaart

Smulweb imageSmulweb

Een taart van chocozoenen die gewoon in de koelkast opstijft. Dit heerlijk zacht en luchtig taartje is geïnspireerd op de populaire chocozoenen. Perfect voor de zoetekauw.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(10)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chocozoenentaart op tafel.

  1. Haal de wafeltjes van de chocozoenen af. Het schuim en de chocolade fijnprakken. Vermeng deze met de kwark en citroensap in een kom.
  2. Klop de slagroom stijf in een andere kom. Voeg deze voorzichtig toe aan het kwark/chocozoenenmengsel. Schep alles goed door elkaar.
  3. Haal de taartbodem uit de verpakking en leg deze in de appeltaartbakvorm. De ring hoeft niet sluitend te zijn.
  4. Schep het mengsel op de taartbodem en zorg dat het gelijkmatig verdeeld is. Zet de vorm in de koelkast en laat het geheel tenminste een uur opstijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Desserts Taart