Salade met gerookte kip en ananas

Salade met gerookte kip en ananas

Smulweb imageSmulweb

Een salade met gerookte kip en ananas die je doet verlangen naar de zomer, lekker fris en lichtzoetig dankzij de stukje ananas. Voeg de grof gehakte cashewnoten samen met de kerriedressing toe voor extra crunch.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Salade met gerookte kip en ananas op tafel.

  1. Snijd de kipfilets in blokjes.
  2. Snijd de bleekselderij eerst in de lengte en repen en daarna in blokjes.
  3. Snijd de uitgelekte ananas in stukjes (bewaar het sap).
  4. Hak de cashewnoten grof.
  5. Roer de mango chutney, de mayonaise, de kerrie, een scheut ananassap en wat zout en peper in een kom door elkaar.
  6. Schep er de kipfilet, de bleekselderij, de ananas en de noten door en zet afgedekt in de koelkast.
  7. Laat de salade tijdig op kamertemperatuur komen, schep nogmaals door en proef of er nog zout en/of peper bij moet.
  8. Serveer de salade met sneetjes stokbrood of geroosterd brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Gevogelte Salade met kip