Amuse van parmaham aardbeien en pesto

Amuse van parmaham aardbeien en pesto

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Italiaanse amuse van parmaham met verse aardbeien, pesto en artisjok. Gehuld in een frisse vinaigrette doet dit heerlijke hapje het goed bij ieder diner. Een absolute aanrader!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 lollo rosso blad
  • 1 takjes Basilicum vers (takje)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Amuse van parmaham aardbeien en pesto op tafel.

  1. Leg de lepels op een groot bord klaar.
  2. Haal het vetrandje van de ham en snijd de plakken in de lengte door.
  3. Prak 1 aardbei in een schaaltje en meng met 1 eetlepel vinaigrette. Meng in een ander schaaltje de pesto met 1 eetlepel vinaigrette.
  4. Scheur het slablad in mooie stukjes en leg die op de lepels. Schep daarop een schepje aardbeivinaigrette.
  5. Rol de reepjes ham losjes op en leg die daarop. Leg daarop een stukje aardbei.
  6. Op de andere lepels leg je een basilicumblaadje en daarop de pestovinaigrette. Leg daarop weer een rolletje ham en daarop een half artisjokhartje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Sauzen Aardbeien Amuses