Tagliatelle met courgettesaus en zalm

Tagliatelle met courgettesaus en zalm

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met courgettesaus en zalm: smeuïge courgettesaus met romige slankroom, een heerlijke combinatie met sappig gebakken zalm en tagliatelle. Extra lekker met een frisse tomatensalade.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Tagliatelle met courgettesaus en zalm op tafel.

  1. Kook tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing.
  2. Maak courgettes schoon en rasp fijn. Pel knoflook en snipper fijn.
  3. Verhit olie in wok en roerbak courgette en knoflook gedurende 1 minuut.
  4. Voeg slankroom toe en breng aan de kook.
  5. Roer maizena los in witte wijn. Voeg al roerend toe aan de room.
  6. Zet vuur lager als de saus (licht)gebonden is. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Verdeel zalm in 4 porties.
  8. Verdeel tagliatelle over vier borden. Schep saus en zalm erop.
  9. Serveer met tomatensalade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Tagliatelle met zalm