Calamares gemarineerd

Calamares gemarineerd

Smulweb imageSmulweb

Deze calamares zijn gemarineerd in citroensap, knoflook en olijfolie. Bak de gemarineerde inktvisringen in een paar minuten gaar en besprenkel ze met de dressing. Een smakelijke combinatie!

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Calamares gemarineerd op tafel.

  1. Doe de citroensap, geperste knoflook en olijfolie in een kom en laat de inktvisringen minimaal 3 uur marineren (liever 1 nacht).
  2. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een kom en roer ze tot een dik mengsel.
  3. Verhit 1 el. olie in de pan, voeg de gemarineerde inktvisringen toe en bak ze in een paar minuten gaar.
  4. Besprenkel de calamares met de dressing.
eet smakelijk