Gambas met knoflook en witte wijnsaus

Gambas met knoflook en witte wijnsaus

Smulweb imageSmulweb

Deze gambas in een met witte wijn gekookte saus, doen het goed op elke tafel. Een hint van knoflook, peterselie, en Spaanse peper met de garnalen zorgen ervoor dat elke hap een smaaksensatie wordt.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 1.5 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gambas met knoflook en witte wijnsaus op tafel.

  1. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook 2 minuten op matig vuur.
  2. Voeg de peterselie, laurier, chilipeper of Spaanse peper en de garnalen toe. Bak het geheel 2 minuten op hoog vuur.
  3. Giet de wijn erbij en kook het geheel nog eens 3 minuten tot de garnalen gaar zijn en de wijn is ingekookt. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen