Rib-eye in cognac-marinade

Rib-eye in cognac-marinade

Smulweb imageSmulweb

Laat de rib-eye 1 tot 1,5 uur marineren in cognac met peper, rozemarijn en tijm. Leg de rib-eye op de barbecue en bepaal hoelang je deze wilt grillen. Rood, roze of well-done. Met deze cognac-marinade van Jumbo, zeker geen doorn in het oog!

10 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 30 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Rib-eye in cognac-marinade op tafel.

  1. Laat de rib-eye 1 tot 1,5 uur marineren in een flinke scheut cognac samen met de peper, rozemarijn en thijm.
  2. Leg de rib-eye op een hete grill of barbecue en bepaal voor jezelf hoelang je hem laat liggen: rood, roze of well done (natuurlijk is rood aanbevolen).
eet smakelijk