Tartaartje met gebakken ui en paprika

Tartaartje met gebakken ui en paprika

Smulweb imageSmulweb

Laat je verleiden door dit heerlijke tartaartje met gebakken ui en paprika. Met een smaakvolle kruidenmix van chilipoeder, kaneel en Provençaalse kruiden. Gebakken in olijfolie en geserveerd met frisse salade en krokante aardappeltjes. Snel op tafel en zeer smaakvol!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tartaartje met gebakken ui en paprika op tafel.

  1. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen.
  2. Maak de paprika schoon en snijd hem in dunne ringen.
  3. Roer in een kopje de chilipoeder, kaneel, zout en peper door elkaar en wrijf de tartaartjes er mee in.
  4. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de tartaartjes in 8 minuten mooi bruin en van binnen roze, keer ze halverwege.
  5. Verdeel, na het keren, de ui en paprika rond de tartaartjes en strooi de Provençaalse kruiden erover. Bak de ui en paprika 5 minuten en schep ze af en toe om.
  6. Leg de tartaartjes op 4 warme borden en schep de gebakken ui en paprika erop. Strooi er wat zout over.
  7. Lekker met een frisse salade en gebakken aardappeltjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ui Paprika