Lasagna met zalm bechamelsaus en parmezaanse

Lasagna met zalm bechamelsaus en parmezaanse

Smulweb imageSmulweb

Lasagne met een twist: maak eens deze versie met zalm, bechamelsaus en Parmezaanse kaas. Een heerlijk gerecht voor elke gelegenheid, dat van tevoren te bereiden is en zo op tafel staat.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Lasagna met zalm bechamelsaus en parmezaanse op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op ca. 200 graden.
  2. Boter een vuurvaste schaal.
  3. Maak eerst de bechamelsaus: Maak van boter en bloem een blanke roux. Voeg de melk toe en maak een gladde saus. Snipper de ui, voeg deze erbij met een beetje tijm, wat peper en zout. Kook de saus zachtjes 20 minuten. Voeg nog wat nootmuskaat toe.
  4. Voeg eerst bechamelsaus in de beboterde schaal dan lasagna bladen en dan de zalm en champignons om en om. Eindig met de rest van bechamelsaus.
  5. Strooi de kaas erover en gratineer nog 15-20 minuten in een hete oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen