Russische gevulde eieren met gerookte zalm en zure room

Russische gevulde eieren met gerookte zalm en zure room

Smulweb imageSmulweb

Russische gevulde eieren met gerookte zalm en zure room. Kook de eieren en pel ze. Pers dooiers met een vork en meng met ansjovis, kappertjes, mayonaise, zure room en gerookte zalm. Vul eieren en garneer met zalm, dille, tomaat en komkommer op bedje van sla.

25 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Ansjovispasta

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Russische gevulde eieren met gerookte zalm en zure room op tafel.

  1. Kook de eieren hard. Spoel ze af onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd ze in de lengte doormidden. Wip de dooiers eruit en druk deze fijn met een vork.
  2. Hak de helft van de gerookte zalm klein. Meng de ansjovispasta of fijngehakte ansjovis, de kappertjes, mayonaise en zure room erdoor, samen met de helft van de gerookte zalm.
  3. Vul de eihelften met dit mengsel. Garneer de eieren met wat reepjes zalm en fijngehakte dille.
  4. Bekleed een platte schaal met slablaadjes en zet de eieren hierop. Garneer met plakjes tomaat en komkommer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Zuivel Gevulde eieren