Goulashsoep

Goulashsoep

Smulweb imageSmulweb

De goulashsoep is perfect om mee op te warmen op koudere dagen. Laat het vlees rusten en snij het in blokjes . Bak met olijfolie de groenten en kruiden aan voordat je ze mixt met het vlees en de bouillon. Laat 3 uur sudderen en maak af met noedels.

120 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 2000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Goulashsoep op tafel.

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen en snijd er dobbelstenen van.
  2. Maak alle groenten schoon en snijd ze in ongeveer even grote stukken. Snipper de knoflook en de selderij en lavas.
  3. Verhit de olijfolie in de soeppan en bak hierin de spekblokjes en het vlees lichtbruin.
  4. Voeg in etappes de groenten toe en bak deze allemaal onder voortdurend omscheppen aan.
  5. Verkruimel de bouillonblokken erboven en voeg het water toe. Doe dan de resterende kruiden erbij en roer het geheel goed door.
  6. Laat de soep 3 uur zachtjes trekken. Voeg de laatste 10 minuten de noedels toe.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep