Limoenbavarois

Limoenbavarois

Smulweb imageSmulweb

Verwen je gasten met deze frisse limoenbavarois! Een heerlijke luchtige dessert om af te koelen op een warme dag.

120 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Rode Bessen

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Limoenbavarois op tafel.

  1. Week de gelatine ca. 5 minuten in koud water.
  2. Klop de poedersuiker met het limoensap door de kwark.
  3. Klop de slagroom bijna stijf.
  4. Los de gelatine op in 2 eetlepels kokend water (van het vuur af).
  5. Meng de gelatine door het kwarkmengsel.
  6. Meng de slagroom er voorzichtig doorheen.
  7. Spoel een puddingvorm om met koud water.
  8. Schenk het bavaroismengsel in de vorm en laat de bavarois in ca. 4 uur opstijven.
  9. Stort de bavarois op een platte schaal en garneer met de aalbessen en toefjes stijfgeslagen, gezoete slagroom.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts