Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas, amandelen, honing, peper en kappertjes. Geserveerd in mooie plakjes en gegarandeerd succes bij je gasten.

15 min bereiden

borrel

16 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen op tafel.

  1. Rooster amandelschaafsel even in een droge koekenpan en hak het fijn.
  2. Meng de geitenkaas met de amandelen, honing, peper en kappertjes.
  3. Leg op een stuk plastic de plakjes rookvlees naast elkaar (dakpansgewijs) op het plastic. Rol rolletjes van het geitenkaasmengsel en leg die op het rookvlees. Als het te veel is, kun je het mengsel alvast in tweeën snijden.
  4. Rol het rookvlees op tot een rol en doe deze in plastic. Leg het 30 minuten in de vriezer en snijd daarna mooie plakjes.
  5. Serveer de plakjes aan gasten en geniet van hun enthousiasme.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Amuses