Kebab van lamsgehakt

Kebab van lamsgehakt

Smulweb imageSmulweb

Deze kebab van lamsgehakt, verse koriander en jalapeño-pepers geeft een Arabische twist aan jouw BBQ. Vorm de worstjes om vleespennen en rooster ze tot ze een krokante buitenkant hebben. Echt iets voor de liefhebbers van kruidig vlees!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kebab van lamsgehakt op tafel.

  1. Doe lamsgehakt, verse koriander, bosuitjes, jalapeno-pepers, gember, knoflook, korianderpoeder, komijn, peper, nootmuskaat en zout in een grote kom en meng het al knedend door elkaar. Leg het mengsel afgedekt 1 uur in de koelkast.
  2. Maak uw handen een beetje vochtig. Kneed een gedeelte van het lamsmengsel om elke vleespen zodat u mooie worstjes verkrijgt.
  3. Gril de kebabs op de barbecue, maar bedruip ze eerst royaal met olie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kebab