Een paas amuse met kwartelei truffelolie en tapenade

Een paas amuse met kwartelei truffelolie en tapenade

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke paas amuse met kwartelei, truffelolie en tapenade. Het eitje is perfect gekookt en daarna gehalveerd. Daarna leg je een spinazieblaadje op de lepel (of schaaltje) en doe daar wat tapenade op. Leg de halve eitjes op de tapenade en druppel wat truffelolie erover. Breng op smaak met peper en zout.

10 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Kwarteleitje

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Een paas amuse met kwartelei truffelolie en tapenade op tafel.

  1. Kook de eitjes in ca. 4 minuten hard.
  2. Laat de eitjes afkoelen en pel ze. Halveer de eitjes.
  3. Leg een spinazieblaadje op de lepel (of schaaltje) en doe daar wat tapenade op.
  4. Leg een half eitje op de tapenade en druppel wat truffelolie erover.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses