Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Lamsvlees met roergebakken spinazie op tafel.
- Was de spinazie zorgvuldig en laat de groente goed uitlekken. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
- Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak het met peper en zout bestrooide lamsvlees aan beide kanten bruin en rose in 10-12 minuten. Haal het vlees uit de pan en houd het gewikkeld in aluminiumfolie warm.
- Blus de pan af met fond en room en laat de saus tot de helft inkoken. Breng de saus op smaak met tomatenpuree, peper en zout.
- Verhit in de tussentijd de rest van de olie in een wok en bak de knoflook lichtbruin. Roer de spinazie erdoor en laat de spinazie al omscheppend slinken. Breng de spinazie op smaak met versgemalen nootmuskaat, peper en zout.
- Serveer het lamsvlees met de spinazie en schenk de saus eroverheen.