Latkes (aardappelpannenkoekjes)

Latkes (aardappelpannenkoekjes)

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke en knapperige Latkes van aardappel en specerijen serveer jij een bijzonder en verrassend gerecht. Perfect als voorgerecht of bijgerecht. Bak de koekjes goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Latkes (aardappelpannenkoekjes) op tafel.

  1. Laat de geraspte aardappels 15 minuten uitlekken.
  2. Doe de rasp in een kom. Voeg eieren, meel, bakpoeder en specerijen toe. Meng alles goed door elkaar.
  3. Verwarm de olie en doe telkens een paar eetlepels van het mengsel in de hete olie. Bak de koekjes goudbruin.
  4. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken