- 2000 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Oosterse fondue op tafel.
- Maak de courgettes schoon en snijd ze in plakjes van 1/2 cm. Maak de paprika's schoon en snijd ze in grote stukken. Maak de champignons schoon. Schrap de wortels en snijd ze in plakjes van 1 cm. Laat de bamboescheuten uitlekken en snijd ze grof.
- Pureer voor de pindasaus de pinda's met de keukenmachine en meng ze met de sherry, sinaasappelsap en 1 eetlepel sojasaus. Breng het goed op smaak.
- Schil voor de gembersaus de gember en rasp hem zeer fijn. Meng de gember met de rijstazijn, 8 eetlepels sojasaus en de olie.
- Verhit de bouillon op het vuur en plaats de pan dan op een rechaud.
- Laat het vlees en de groenten in de hete bouillon gaar worden.
- Serveer er de sauzen en stokbrood bij.