Advocaat

Advocaat

Smulweb imageSmulweb

Zelfgemaakte advocaat maak je niet al te veel moeite en met slechts 4 ingrediënten! Breek in de kom de eieren, voeg suiker en vanillesuiker toe. Klop eieren tot een lobbige lichtgele massa. Voeg al kloppend uiterst dun straaltje brandewijn bij de eiermassa tot advocaat dik en gebonden is. Koel af tot kamertemperatuur en geniet!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Advocaat op tafel.

  1. Breek in de kom de eieren en voeg de suiker en vanillesuiker toe. Klop de eieren tot een lobbige lichtgele massa.
  2. Plaats de kom in een warm waterbad en blijf kloppen.
  3. Schenk al kloppend in een uiterst dun straaltje de brandewijn bij de eiermassa en hou pas op met kloppen als de advocaat dik en gebonden is.
  4. Neem de kom van het waterbad. Zet de kom in een bak koud water en blijf nog regelmatig kloppen tot de advocaat is afgekoeld.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei