Slagroomtruffels

Slagroomtruffels

Smulweb imageSmulweb

Deze slagroomtruffels zijn zacht, romig en onweerstaanbaar lekker. De combinatie van suiker, boter en vanille, gedipt in chocolade en bestoven met cacaopoeder maakt een hemelse lekkernij. Trakteer jezelf en je gasten hierop!

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Slagroomtruffels op tafel.

  1. Mix in een kom de boter met de suiker, room en vanille tot het romig is.
  2. Schep kleine bergjes van het mengsel op een met plastic folie beklede plaat. Steek een cocktailprikker in elke truffel. Zet ze ca. 30 minuten in de vriezer.
  3. Smelt de chocolade.
  4. Doe het cacaopoeder in een diep bord.
  5. Haal de bevroren truffels uit de vriezer en doop ze in de gesmolten chocolade. Haal ze vervolgens door het cacaopoeder.
  6. Verwijder de prikkers en bewaar de truffels op een koele plaats tot gebruik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden