Italiaanse omelet met kruiden en parmezaanse kaas

Italiaanse omelet met kruiden en parmezaanse kaas

Smulweb imageSmulweb

Een machtige Italiaanse omelet met rustieke kruiden en romige parmezaanse kaas. De ultieme manier om snel en smakelijk te brunchen.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Italiaanse omelet met kruiden en parmezaanse kaas op tafel.

  1. Verhit de olie met de boter in een kleine koekenpan.
  2. Klop de eieren en roer de kruiden erdoor. Voeg zout en peper toe.
  3. Schenk de eieren in de pan en bak ze voorzichtig op hoog vuur, waarbij u de randen een beetje naar het midden duwt tot het mengsel begint te stollen.
  4. Draai het vuur laag en schud de pan heen en weer, zodat de omelet niet blijft vastzitten.
  5. Verspreid de kaas over de ene helft van de bijna gestolde omelet en vouw de andere helft eroverheen.
  6. Bak de omelet nog 10-12 minuten en schud de pan nogmaals.
  7. Laat de omelet op een warm bord glijden en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Kaas