Vijgenbrood

Vijgenbrood

Smulweb imageSmulweb

Hemels genieten van vers vijgenbrood. De vijgen worden gekookt met sinaasappelsap en rasp. Het enige wat jij hoeft te doen is de broodmix, gekookte vijgen, sinaasappelrasp en boter in de machine te doen en het programma voor zoet brood te starten.

120 min bereiden

ontbijt

15 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Vijgenbrood op tafel.

  1. Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil fijn. Pers de vrucht uit. Snijd de vijgen in vieren en breng ze met het sinaasappelsap aan de kook. Laat het geheel afkoelen.
  2. Vul een bakblik met achtereenvolgens 200 ml water, broodmix, vijgen met vocht, sinaasappelrasp en boter.
  3. Schakel de broodbakmachine in op het programma voor zoet brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Vijgenbrood