Shoarma met spitskool en couscous

Shoarma met spitskool en couscous

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke oosterse shoarma met spitskool en couscous. Het geheel is in 20 minuten klaar. Het gekruide vlees combineert perfect met de couscous en spitskool. Een ideale balans tussen smaken.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Shoarma met spitskool en couscous op tafel.

  1. Breng in een pan 425 ml water aan de kook.
  2. Haal de pan van het vuur en roer de couscous erdoor. Laat het geheel met de deksel op de pan 5 minuten wellen.
  3. Roerbak in een wok ui en paprika in olie gedurende 3 minuten. Voeg shoarmavlees toe en bak het geheel op hoog vuur in 4 minuten al omscheppend bruin.
  4. Voeg de spitskool toe en roerbak nog eens 4 minuten.
  5. Roer de couscous los en schep het op twee borden. Verdeel het shoarmavlees met de spitskool eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Graan Kool Spitskool Couscous