Gevuld gehakt met hamkaas en katenspek

Gevuld gehakt met hamkaas en katenspek

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke gehaktrol gevuld met ham en kaas, omwikkeld in katenspek en afgebakken in een diepe braadpan. Serveer bijvoorbeeld met een frisse salade en aardappelen. Zo lekker kan simpel zijn!

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevuld gehakt met hamkaas en katenspek op tafel.

  1. Druk het gehakt plat uit tot een plak van 1? cm dikte.
  2. Bedek het gehakt eerst met een plak ham, daarna met een plak kaas en herhaal dit totdat het gehakt volledig bedekt is.
  3. Rol het gehakt op en zorg ervoor dat er geen ham of kaas zichtbaar is.
  4. Wikkel de rol in de plakjes katenspek.
  5. Neem een diepe braadpan en braad de gehaktrol in 35 minuten bruin en gaar, zoals in het vorige recept beschreven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees