Gevuld gehakt met ham en kaas

Gevuld gehakt met ham en kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze gevulde gehaktrol met ham en kaas is niet alleen lekker maar ziet er ook nog eens feestelijk uit. Kruidig en knapperig, een perfect gerecht om te serveren tijdens een gezellige etentje.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevuld gehakt met ham en kaas op tafel.

  1. Druk het gehakt plat tot een plak van ongeveer 1? cm dikte.
  2. Schep ham en kaas door elkaar en verdeel het over het gehakt.
  3. Rol de plak gehakt spiraalsgewijs op en zorg ervoor dat alle ham en kaas opgesloten is. Strooi paprikapoeder over de rol.
  4. Wentel het gehakt door paneermeel.
  5. Neem een diepe braadpan en laat de boter bruisen. Wentel de rol erin rond tot hij aan alle kanten kleur heeft.
  6. Plaats een deksel schuin op de pan en braad het gehakt op matig vuur. Draai het af en toe om, totdat het gaar is in 35 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas