Gnocchi met spinazie en roomkaas

Gnocchi met spinazie en roomkaas

Smulweb imageSmulweb

Gnocchi met spinazie en roomkaas, de perfecte combinatie van ingrediënten. Malse kip met zachte gnocchi, die zijn bereidt met olijfolie en zout voor de beste smaak. Voeg de groene spinazie samen met de roomkaas, geraspte kaas en pijnboompitten. Dit gerecht is zo licht en luchtig, het zal zeker een gezinsfavoriet worden.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 450 g Spinazie gekookt

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gnocchi met spinazie en roomkaas op tafel.

  1. Snipper de ui en snijd de kip in blokjes.
  2. Verhit een scheut olijfolie in een pan en voeg de gesnipperde ui toe. Laat fruiten. Voeg de kip toe en bak in een paar minuten bruin.
  3. Voeg de spinazie toe en laat langzaam ontdooien.
  4. Zet ondertussen een pan met ruim kokend water op en voeg wat zout toe. Breng aan de kook.
  5. Wanneer de spinazie zo goed als ontdooid is, doe dan de gnocchi in de pan met kokend water.
  6. Zodra de gnocchi naar boven komen drijven (ongeveer na drie minuten), schep deze er gelijk uit met een schuimspaan. Voeg de gnocchi bij de spinazie en herhaal dit totdat alle gnocchi klaar zijn. Let op dat de gnocchi niet langer koken, want dan zijn ze niet lekker meer!
  7. Roer twee eetlepels roomkaas door de gnocchi met spinazie en voeg een handjevol geraspte kaas toe.
  8. Breng op smaak met zout en peper en strooi er pijnboompitten en extra geraspte kaas overheen.
  9. Serveer en eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Kaas Spinazie