Een karbonade met mosterd en appel uit de oven

Een karbonade met mosterd en appel uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Een verrassend lekkere karbonade uit de oven met een mosterdlaagje en appel. De karbonade wordt heerlijk sappig door het bakken in de pan en vervolgens het stoven in de oven. Geserveerd met gebakken ui en een krokant paneerlaagje.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Een karbonade met mosterd en appel uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi de karbonades met zout en peper.
  2. Verhit de helft van de boter in een pan en bak de karbonades 3 minuten aan elke kant. Schep ze uit de pan en laat ze afkoelen. Bestrijk het vlees aan beide kanten met de mosterd.
  3. Bak de ui en appel 6 minuten in het bakvocht. Schep regelmatig om.
  4. Beboter een ovenschaal en leg het vlees erin. Bedek het met het ui-appelmengsel.
  5. Strooi paneermeel over het vlees en leg er een klontje boter op.
  6. Zet 30 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Appel