Pittige marokkaanse tomatensalade

Pittige marokkaanse tomatensalade

Smulweb imageSmulweb

Deze Pittige marokkaanse tomatensalade is een heerlijk licht gerecht. Dunne plakjes tomaat, ui en verse koriander worden overgoten met een pikante dressing van citroensap, harissa, olijfolie en honing. Een fris en pittig bijgerecht!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige marokkaanse tomatensalade op tafel.

  1. Snijd de tomaten in hele dunne plakken. Snijd de uien in hele dunne ringen. Snipper de koriander.
  2. Maak een dressing van citroensap, harissa, olijfolie en honing (pas op met peper en zout!)
  3. Meng alle ingrediënten in een kom en laat alles een half uurtje staan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Tomatensalade