Pasta met champignons spekjes en tomaten-wodka-knoflookroom

Pasta met champignons spekjes en tomaten-wodka-knoflookroom

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met champignons en spekjes in een heerlijke romige tomaten-wodka-knoflooksaus. Verwijder de rode peper niet te snel voor dat extra beetje pit. Een topgerecht waar je direct verliefd op wordt!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met champignons spekjes en tomaten-wodka-knoflookroom op tafel.

  1. Kook tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Verhit olie in een pan. Bak ui, knoflook, spek en rode peper zachtjes tot de ui glazig is. Voeg gezeefde tomaten toe en laat alles 10 minuten pruttelen. Verwijder de rode peper.
  3. Voeg room en paprikapoeder toe. Laat alles nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
  4. Voeg wodka toe en laat nog even pruttelen. Voeg dan de peterselie toe.
  5. Serveer de saus en pasta apart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Vlees Paddenstoelen Champignons