Pompoen-pannenkoeken

Pompoen-pannenkoeken

Smulweb imageSmulweb

Pompoen-pannenkoeken met vanille, kaneel, rozijnen en suiker. Eieren losgeklopt, fijngemaakte pompoen toevoegen en bakmeel, kaneel en zout toevoegen. Beslag controleren op smaak. Bak in olie goudbruine pannenkoeken. Ideaal als ontbijt of brunch!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pompoen-pannenkoeken op tafel.

  1. Klop de eieren los. Meng de fijngemaakte pompoen erdoorheen en voeg de vanille toe.
  2. Voeg al roerende het bakmeel, kaneel en zout toe. Voeg daarna de rozijntjes en suiker toe en proef het beslag. Voeg indien nodig meer suiker toe, maar zorg dat het beslag niet te dun wordt. Voeg anders meer bakmeel toe.
  3. Bak van het beslag in olie pannenkoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Kruiden Bakken Pannenkoeken