Zwarte tagliatelle in roomsaus van zalm en garnalen

Zwarte tagliatelle in roomsaus van zalm en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Met dit gerecht waant u zich in Italiaanse sferen: Zwarte tagliatelle in roomsaus van zalm en garnalen. Heerlijke roomsaus met zalm en garnalen op de tagliatelle. Strooi de verse bieslook over de borden voor extra smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Zwarte tagliatelle in roomsaus van zalm en garnalen op tafel.

  1. Breng in een grote pan ruim water aan de kook. Voeg zout en Tagliatelle toe en kook tot het al dente (beetgaar) is.
  2. Breng in een steelpan slagroom aan de kook en laat het circa 1 minuut inkoken. Verkruimel het visbouillontablet hierboven en roer tot het tablet is opgelost.
  3. Voeg witte wijn toe en verwarm het geheel nog circa 1 minuut.
  4. Knip bieslook klein.
  5. Houd 4 cocktailgarnalen apart voor garnering en ontdoe de rest van de staart.
  6. Bind de saus met allesbinder. Voeg de garnalen, 2/3 deel van de bieslook en zalm toe. Warm alles nog circa 1 minuut op in de saus.
  7. Giet de Tagliatelle af en verdeel deze over vier borden. Schenk de saus eroverheen en garneer met bieslook en de achtergehouden cocktailgarnalen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen Tagliatelle met zalm