Kanelbullar

Kanelbullar

Smulweb imageSmulweb

Vers gebakken kaneelbroodjes, gemaakt met kaneel, suiker en boter voor een perfect zoete en licht kleverige kaneelsmaak, ideaal om te serveren bij het ontbijt of te delen met vrienden en familie.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Kandijsuiker

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kanelbullar op tafel.

  1. Maak het deeg door alle ingrediënten enkele minuten te mixen met de deeghaken.
  2. Leg een theedoek over de beslagkom en laat het deeg een halfuur rijzen op een tochtvrije plaats.
  3. Verdeel het deeg in 2 stukken. Rol de helft van het deeg uit tot een plak van ongeveer 1 cm dik op een met bloem bestoven aanrecht.
  4. Bestrijk de plak met gesmolten boter en strooi er gelijkmatig suiker en kaneel overheen. Rol de plak op tot een lange, dikke worst en snijd deze in dikke plakken.
  5. Leg de plakken op een bakplaat met bakpapier en leg er een theedoek overheen. Laat het deeg nog een halfuur rijzen.
  6. Herhaal dezelfde procedure met de tweede plak deeg.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden