Wildzwijn zadel met pepersaus

Wildzwijn zadel met pepersaus

Smulweb imageSmulweb

Wildliefhebber? Maak dan eens dit wildzwijnzadel met kruidige pepersaus. Het zadel van het wilde zwijn braad je eerst aan en stooft daarna in wildbouillon en een scheutje marinade. Serveer het vlees op een bedje van pepersaus, op smaak gebracht met groene peperkorrels en bessengelei.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 zwijnszadel

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wildzwijn zadel met pepersaus op tafel.

  1. Braad het gemarineerde zwijnszadel in 30 minuten aan alle kanten bruin.
  2. Voeg dan iets van de marinade en wat wildbouillon aan de braadboter toe en laat het zadel hierin in 1 uur gaar stoven.
  3. Neem het zadel dan uit de pan en maak de saus op smaak.
  4. Zeef de saus en doe er de verse groene peperkorrels en de bessengelei bij.
  5. Leg het zadel op een warme schaal en giet de pepersaus eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen