Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pannenkoekentaart met spinazie op tafel.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Verhit olie in een wok. Voeg spinazie in gedeelten toe en roerbak op hoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten tot het slinkt.
- Leg intussen de pannenkoeken uit de verpakking op een bord en verwarm ze in de magnetron gedurende 2 minuten en 30 seconden op vol vermogen (700 Watt).
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Meng bosui en ham door de spinazie. Laat de spinazie goed uitlekken in een vergiet.
- Verkruimel geitenkaas en meng dit in een kom met zure room. Bestrijk de pannenkoeken hiermee. Verdeel de spinazie over 4 pannenkoeken. Stapel deze pannenkoeken op een platte schaal of bord. Leg de laatste pannenkoek erop met geitenkaaskant boven.
- Schuif de pannenkoekentaart onder de hete grill. Laat de kaas in ongeveer 3 minuten iets kleuren.