Pastasalade met advocado en honing

Pastasalade met advocado en honing

Smulweb imageSmulweb

Een pastasalade waarvan je smaakpupillen spontaan gaan dansen! Aardbeien, avocado en paddenstoelen: verras je medepicknickers met deze gewaagde combinatie. Plan de pasta wel een dag van tevoren, zodat de smaken heerlijk duidelijk worden.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 2 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pastasalade met advocado en honing op tafel.

  1. Schil de avocado's en snijd ze in stukjes. Maak de aardbeien schoon en snijd ze ook in stukjes. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Stamp de pijnboompitten plat en bak de plakjes champignons tot ze verschrompelen. Strooi er daarna een beetje zout op.
  3. Kook de pasta en giet het water af.
  4. Mix de ingrediënten voor de dressing naar smaak. Let op dat je niet te veel balsamico-azijn gebruikt, anders heb je meer honing nodig om het zoet te maken.
  5. Mix de dressing door de pasta en voeg daarna de champignons, aardbeien en avocado's toe. Voeg als laatste rucola toe.
  6. Je kunt de pasta lauw eten, maar ook afgekoeld smaakt hij erg goed. Bereid het voor een picknick met een groep vrienden, want het is genoeg voor meer dan 4 personen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Pastasalade