- 200 g Kikkererwten gedroogd
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Kikkererwtenstoofschotel met feta op tafel.
- Was de courgette en snijd het in blokjes. Pel de uien en snipper deze grof. Pel de knoflook en hak deze fijn.
- Verhit de olie in een (hapjes)pan. Bak ui en courgette ca. 5 minuten omscheppend. Voeg paprikapoeder, komijn, koriander en knoflook toe en bak nog een minuut mee.
- Voeg de tomaten met sap toe en breng aan de kook. Laat afgedekt ca. 20 minuten zachtjes stoven.
- Laat de kikkererwten uitlekken en voeg toe aan de pan. Verwarm het geheel ca. 10 minuten.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Laat de feta uitlekken en snijd eventueel in blokjes. Strooi deze over de groenten.
- Serveer met couscous of pitabroodjes.