Turkse gehaktspiesen (koftekebab)

Turkse gehaktspiesen (koftekebab)

Smulweb imageSmulweb

Deze Turkse gehaktspiesen zijn de perfecte optie voor de barbecue. Meng gehakt, ui, knoflook, kruiden, ei en kruiden en vorm acht platte worstjes. Steek de spiesen door de worstjes, en rooster ze in 6-8 minuten op de barbecue tot ze rondom goudbruin en gaar zijn. Vergeet niet af en toe om de worstjes om te keren en te bestrijken!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Turkse gehaktspiesen (koftekebab) op tafel.

  1. Meng de gehaktsoorten met de geraspte ui, knoflook, kruiden, ei en zout en peper en vorm er 8 mooie platte worstjes van.
  2. Steek door elk worstje een beetje schuin 2 satéprikkers. Zo kan je de spiesen tijdens het roosteren makkelijk keren, zonder dat het worstje los om de prikker draait.
  3. Rooster de spiesen in 6-8 minuten rondom bruin en gaar.
  4. Keer en bestrijk de worstjes af en toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden