Zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes

Zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes

Smulweb imageSmulweb

Een zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes is een heerlijke variatie op de klassieke Hollandse stamppot. De combinatie van jonge kaas, sla en spekjes zorgt voor een verfijnde smaak die zeker in de smaak zal vallen bij het hele gezin.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zomerse stamppot met jonge kaas en spekjes op tafel.

  1. Kook de aardappels in ruim water gedurende ongeveer 20 minuten tot ze gaar zijn. Laat de aardappels uitdampen.
  2. Maak de sla schoon en snijd fijn. Snijd de kaas in blokjes.
  3. Bak de spekblokjes uit in een koekenpan.
  4. Stamp de aardappels tot puree met melk en een kneepje vloeibare margarine en breng op smaak met zout en peper.
  5. Voeg de sla, mosterd, kaas en spek toe aan de puree.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot