Gebakken camembert met cranberrysaus

Gebakken camembert met cranberrysaus

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk, knapperig camembert omhuld met paneermeel op een bedje van zoete cranberry compote. Je kunt het als hapje of dessert serveren, het is altijd een hit!

10 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gebakken camembert met cranberrysaus op tafel.

  1. Klop in een diep bord ei met 1/2 eetlepel water los. Strooi in een ander bord bloem en in een derde bord paneermeel met gemalen peper erboven. Haal de camembert achtereenvolgens door ei, bloem, ei en paneermeel.
  2. Verhit frituurolie tot 175°C. Frituur de camembert in +/- 3 minuten goudbruin. Verwarm ondertussen in een steelpan cranberrycompote, kaneel, citroensap, marmelade en een snufje zout al roerend zachtjes.
  3. Laat de kaas uitlekken op keukenpapier en leg hem op 2 bordjes. Schep er cranberrysaus over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Sauzen