Azijn van oost-indische kers

Azijn van oost-indische kers

Smulweb imageSmulweb

Friszure azijn met een subtiele peperige smaak. Perfect voor over een salade of als basis voor dressings. Gemaakt van Oost-Indische Kers bloemen die twee weken in azijn hebben gestaan en in het donker bewaard zijn gebleven.

120 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Paardenbloemen

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Azijn van oost-indische kers op tafel.

  1. Doe de bloemen in een goed afsluitend flesje. Voeg er de peper bij en vul het flesje verder met azijn.
  2. De eerste dagen zullen de bloemen boven drijven. Naarmate ze kleur en smaak afgeven, zullen ze naar beneden zakken.
  3. Laat 2 weken in het daglicht staan, filter eventueel en bewaar verder op een donkere plaats als u graag wilt dat de oranje kleur behouden blijft.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen