- 157 g MAGGI Aardappelpuree voor ovenschotel
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pittige gehaktschotel met banaan en kerrie op tafel.
- Kook de Chinese kool in weinig water met zout naar smaak net gaar en laat hem uitlekken.
- Fruit de ui in 5 minuten in de olie goudgeel en glazig. Voeg het gehakt en het kerriepoeder toe en bak het al omscheppend bruin en rul. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.
- Bereid de puree voor ovenschotel volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verdeel de kool over de bodem van een ovenschaal. Schep het gehakt erop en dek het af met de banaanplakjes. Verdeel de puree erover en strijk het uit.
- Bestrooi met paneermeel en verdeel er kleine klontjes boter over.
- Laat het gerecht in een voorverwarmde oven (250°C) in circa 30 minuten een mooi bruin korstje krijgen.