Zoetzure komkommer

Zoetzure komkommer

Smulweb imageSmulweb

Met deze snelle en makkelijke zoetzure komkommer heb je in no-time een smaakvol bijgerecht op tafel staan. Ondergedompeld in azijn en suiker en gekruid met Madam Janet en pimentkorrels. Laat 1 dag intrekken voor de allerbeste smaak.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Madame Jeanette Peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zoetzure komkommer op tafel.

  1. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en daarna in plakjes. Snijd de uien in ringen en halveer ze, of snijd ze kleiner.
  2. Ontpit de madam janet en snijd of rasp deze in kleine stukjes. Gember kan in plakjes worden gesneden of worden geraspt.
  3. Doe alles in een kom met deksel en voeg azijn toe tot de komkommer ondergedompeld is, samen met suiker, pimentkorrels en kruidnagels.
  4. Laat dit 1 dag in de koelkast staan om in te trekken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Komkommer