Bananen-kokosbrood

Bananen-kokosbrood

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke bananen-kokosbrood is een aanrader! Snel en makkelijk te maken. Lekker smeuïg en goed op smaak met honing en kaneel. Perfect voor bij een kopje thee of koffie!

60 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 g Honing

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bananen-kokosbrood op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet het cakeblik in en bekleed het met bakpapier.
  2. Pureer de bananen met de honing en de eieren met een staafmixer.
  3. Klop de boter en suiker tot een luchtig mengsel.
  4. Zeef het bakmeel, kaneel en bakpoeder. Voeg dit telkens met een eetlepel toe aan het mengsel van boter en suiker, afgewisseld door een eetlepel banaanmengsel, tot alles goed gemengd is.
  5. Schep de kokos erdoor en giet het beslag in het ingevette cakeblik.
  6. Bak de cake voor een uur in de oven, zodat hij gerezen is en terugveert als je er voorzichtig op drukt in het midden.
  7. Laat de cake afkoelen op een taartrooster.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake