Kerrie marinade en saus voor varkenskarbonade

Kerrie marinade en saus voor varkenskarbonade

Smulweb imageSmulweb

Geef jouw barbecuemaaltijd extra smaak met de heerlijke kerrie marinade en saus voor varkenskarbonade. De marinade geef je de tijd om in het vlees te trekken en serveer de warme sauce apart bij de gegrilde karbonades.

120 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 2 lauri
  • 4 tl Roze Peperkorrels
  • 1 Rode peper
  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kerrie marinade en saus voor varkenskarbonade op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten en laat bij lage vuur deze saus koken totdat het ingedikt is.
  2. Laat afkoelen en marineer de karbonades 24 uur in de marinade, terwijl je af en toe keert.
  3. Rooster het vlees op kolen terwijl je het bedruipt met de marinade.
  4. Maak de overgebleven marinade warm en gebruik het als saus bij het vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen